Η Φάρμα: Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ο οποίος μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη σκέφτεται να βγει εκτός παιχνιδιού.

Ο 35χρονος personal trainer και η γνωστή τραγουδίστρια έζησαν το δικό τους φλερτ στη Φάρμα μέχρι την στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε εκτάκτως μετά την είδηση για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Φάρμα – Αποχωρεί ο Γρηγόρης Αναστασιάδης;

Στο νέο επεισόδιο ο παίκτης του ριάλιτι μοιράστηκε ανοιχτά τις σκέψεις του, ενώ ζήτησε από τον Μάνο Πανταζή να του δώσει την μαύρη πέτρα η οποία και θα τον φέρει κοντά στην αποχώρηση.

«Και οι δικοί μου άνθρωποι, αυτό μου είχαν πει, αν τρελαθεί η ψυχή μου, να φύγω. Έχει αρχίσει ήδη να πέφτει η απόδοσή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 35χρονος παίκτης.

Η Φάρμα – Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Κατά τη διάρκεια της νέας δοκιμασίας ο παίκτης της Φάρμας τραυματίστηκε σοβαρά με τις πρώτες βοήθειες να βρίσκονται αμέσως στο πλευρό του.

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι, άλλοι κερδίζουν και άλλοι χάνουν, είχαμε και το ατυχές γεγονός με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη που στεναχώρησε όλη την ομάδα. Γνώριζα ότι ο Γρηγόρης είχε πρόβλημα με τον ώμο του, έτσι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας σε μια κοινή μας πτώση, εκείνος είχε λάθος προσγείωση και τελικά τραυματίστηκε», ανέφερε η Νίκη Χαντζαρίδου.

Δες επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδρασή της σε όσα είπε ο Γρηγόρης για εκείνη μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα

Περισσότερα Εδω