Η Μαρία Θωμά, που βρίσκεται στη Formula 1 Show του ΑΝΤ1, φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ.

«Είναι η δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι. Είναι η βασική μου ενασχόληση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μάλιστα μου έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτήν την εκπομπή και μέσα από την παρουσίαση που δοκιμάζω τις δυνατότητές μου, έχει έρθει ένα άλλο εισιτήριο καλό, που αφορά την υποκριτική. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω και πράγματα ως ηθοποιός» είπε αρχικά η Μαρία Θωμά στο The 2Night Show.Remaining Time-0:00

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον διάσημο ηθοποιό, Μπραντ Πιτ, εξομολογήθηκε έγινε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας που αφορά στη Formula 1.

«Είναι κούκλος. Μοιάζει για 40-45 χρονών, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών. Το σώμα πολύ καλά διατηρημένο, γυμνασμένο, στο πρόσωπο το δέρμα είναι απίστευτο και δεν έχει πειράξει κάτι… Δεν ακούει πολύ καλά. Με ρώτησε δύο φορές το όνομά μου, που είναι πανεύκολο” δήλωσε αρχικά. Συμπλήρωσε μάλιστα πως “είναι πολύ ευγενικός, πρόθυμος να σε ρωτήσει, να σου εξηγήσει. Είναι φοβερός. Στα 60 του έχει μάθει μέσα σε έξι μήνες με τον Lewis Hamilton, ως προπονητή, να οδηγεί μονοθέσιο. Είναι συγκλονιστικό! Οδηγούν από μικρά παιδιά οι οδηγοί. Είναι πολύ δύσκολο» υπογράμμισε η Μαρία Θωμά.

Περισσότερα Εδω