Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στους Singles, είχαν μια πολύ ωραία συζήτηση, με τον Γιώργο Χρυσοστόμου να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις άγνωστες συνεργασίες του με τον Πασχάλη Τερζή αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

«Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά θα πω ποια ήταν σε παγκόσμια πρώτη. Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήταν σε ένα βιντεοκλίπ του Πασχάλη Τερζή, τότε που ήταν μόδα να κάνουμε οι ηθοποιοί βίντεοκλιπ. Ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και έκανα το βίντεοκλιπ για το κομμάτι «Φαντάσου» του Πασχάλη Τερζή. Σε αυτό ήμουν εγώ και η Ιωάννα Λίλη» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Τότε νομίζω πως είχε βγει μόλις Playmate και το βιντεοκλίπ είχε γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Ένας άλλος συμμαθητής μου είχε κάνει βιντεοκλίπ για τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα και ήταν πολύ πιο… ποιοτικός, «έχω κάνει Νταλάρα» και τέτοιες μπούρδες της εποχής. Λίγο πριν από αυτό είχα κάνει και μια μεγάλη εμφάνιση ως φωτομοντέλο στον Πρωινό Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρόδο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε αυτή τη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη.

 

«Θυμάσαι κάποτε που πήγαιναν τα πρωινάδικα στα νησιά με καπελαδούρες, καναπέδες, μικρόφωνα και τα λοιπά; Τότε θυμάμαι πως δούλευα σε ένα μπαρ, 16 – 17 χρονών, είχε έρθει ο στιλίστας του Πρωινού Καφέ και μου είπε «θέλεις να βγάλεις 80.000 δραχμές;». 80.000 δραχμές ήταν τότε πολύ καλά λεφτά και λίγο πιο πριν έπαιρνες και αυτοκίνητο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Δεν με νοιάζει αν βρει κανένας αυτό το αρχείο γιατί είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Για καιρό αυτά ήταν λίγο ταμπού, «μην τα πεις» και η «κουλτούρα» και αυτά. Ήταν όμως δουλειά, 17 χρονών, που σου είπαν να την κάνεις για αυτά τα λεφτά. Έκανα πασαρέλα με ρούχα, τζελ στο μαλλί από αυτό το βαζάκι με την χτένα, γυαλί, σακάκι, γυμνός από μέσα και άτριχος τότε, παντελόνι και ξυπόλητος».

Περισσότερα Εδω