Η εκπομπή “Mega Καλημέρα” συνάντησε τον Γιώργο Παπακώστα σε ένα από τα εστιατόρια που διατηρεί στην Αθήνα και μίλησε μαζί του για το φετινό καλοκαίρι, τη μάχη που έδωσε και ο ίδιος στις φωτιές, αλλά και τη νέα του σύντροφο Φωτεινή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

«Στις φωτιές πήρα το αυτοκίνητο και προσπάθησα να βοηθήσω. Ανατρίχιασα όταν είδα τα καμένα. Ήταν πολύ θλιβερό. Πήγα σε ένα σπίτι στο Καπανδρίτι και βρήκα ένα σκύλο δεμένο. Σε ένα βίντεο μου άρχισα να βρίζω τους ιδιοκτήτες. Κάποια στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς το σπίτι. Βγαίνει ένας άνθρωπος που ήταν δικό του το σπίτι, και του είπα ότι είχα πάει και εχτές, και έβαλα φαγητό στο σκύλο. Και έβαλε τα κλάματα. Με το που βγήκα έκανα ένα στόρι και ζήτησα συγνώμη γιατί έκρινα χωρίς να ξέρω. Με ενόχλησε που έβλεπα κόσμο από την παραλία ή τον καναπέ τους, να κρίνουν όλους τους άλλους», ανέφερε ο ίδιος στον Κωνσταντίνο Αρκά.

«Ακόμα δε θεωρώ ότι είμαι αναγνωρίσιμος. Πιο πολύ με ενοχλεί όταν μετά τις φωτογραφίες των παπαράτσι ασχολούνται με αυτές, παρά με την ιδιότητά μου. Με τη Φωτεινή είμαστε μαζί και δεν με νοιάζει αν μας βγάλει κάποιος παπαράτσι φωτογραφίες. Επειδή μεγάλωσα σε “δεμένη” οικογένεια, πάντα ήξερα ότι θέλω να παντρευτώ, αλλά και να παραμείνω παντρεμένος όταν παντρευτώ», σημείωσε σχετικά με την νέα του σύντροφο, αλλά και τη σχέση του με τους παπαράτσι.

 

Μιλώντας τέλος για τις επαγγελματικές του συνεργασίες, ο Γιώργος Παπακώστας είπε ότι «Όταν ήμουν στη Ελένη Μενεγάκη πέρασα πολύ καλά. Αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να κάνω καθημερινή εκπομπή. Δεν μπορούσα να δίνω τόσο χρόνο στην τηλεόραση».

Περισσότερα Εδω