Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα κιλά του, σχολίασε η παρέα του Πρωινού ANT1.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε προσωπικές του εμπειρίες, καθώς στο παρελθόν δικοί του άνθρωποι του ζήτησαν να κάνει προσπάθεια να χάσει βάρος, έχοντας ξεφύγει από τα σταθερά του κιλά. 

«Άλλο είναι το πόσο προσβάλλω έναν άνθρωπο, είτε είναι χοντρός, ψηλός, διαφορετικός. Είναι θέμα ευγένειας και ηθικής. Από εκεί και πέρα μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, να ντρεπόμαστε να πούμε σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε: “Μεγάλε πρόσεχε γιατί έχεις παχύνει πολύ. Όχι δεν είσαι ωραίος, αλλά θα δημιουργηθούν προβλήματα σε κάποια ηλικία.

Τον αφήνει τον άλλον δεν του το λες μην τον στεναχωρήσεις και μια μέρα πεθαίνει και λες: “Τον έβλεπα να παχαίνει και δεν το έλεγα”», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και σημείωσε: «Όταν είχα πάρα πάρα πολλά κιλά, κάποια στιγμή, τότε με πιάσανε 2-3 φίλοι και μου είπαν: “Έλα μεγάλε, κόφ’το λίγο. Και λέω ρε γαμ@το έχουν δίκιο”. Έτσι χτύπησε το καμπανάκι και έκανα δίαιτα»

«Δεν με αφορούν τα social media. Ο κάθε ταλαίπωρος βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του πίσω από την ανωνυμία του βρίζει κάθε μέρα όποιον δεν γουστάρει! Το θέμα είναι όταν βγαίνω εγώ επωνύμως και αναφέρομαι στον Αρναούτογλου, στον Περρή, το πώς μιλάω! Τόσα χρόνια με ζυγίζουν με τα μάτια ο κόσμος και μου το λένε», σχολίασε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας.

Περισσότερα Εδω