Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Αγίων Αναργύρων η «7η Γιορτή Θερισμού» στην πλατεία του χωριού.

Στην εκδήλωση που τελούσε  υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου και με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας «ο Άγιος Νικόλαος» και του Συλλόγου Ποντίων Ν. Λάρισας. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για το επιστημονικό της έργο η Αναστασία Ζαμπανιώτου, καθηγήτρια στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, η οποία γεννήθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Να σημειωθεί ότι η καθηγήτρια συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ του 2020 με τους «Κορυφαίους Επιστήμονες του 2% στον κόσμο». Η λίστα που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 εστιάζει στην ετήσια επίδραση και στη συνολική σταδιοδρομία των επιστημόνων με τις περισσότερες αναφορές στον κόσμο.

Στην «7η γιορτή θερισμού» παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπίλλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης και Ι. Παπακανάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Σ. Καλέτσιος και Ρ. Καραλαριώτου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΤΣ της ΤΚ Αγίων Αναργύρων Ι. Τσικρίκας, Αλ. Παπανικολάου και Κ. Σιατραβάνης και οι Πρόεδροι των ΤΚ Αγίου Γεωργίου και Κραννώνα Γ. Νανούλη και Κ. Τσιαγκλάνης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω