Συγκρατημένα αισιόδοξος αλλά και προβληματισμένος για το 2023 εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που έλαβε χώρα στις «Βερσαλλίες» το βράδυ του Σαββάτου.

«Η φετινή χρονιά, τόνισε μεταξύ άλλων, είναι ιδιαίτερη γιατί έχουμε την προεκλογική περίοδο. Η επιχειρηματικότητα περνάει δύσκολες ημέρες. Ερχόμαστε από μία πανδημία, τώρα βιώνουμε την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, που είναι ένα εκρητικό μείγμα για να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις μας και ειδικά η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα να αντέξει όλους τους κλυδωνισμούς της Ελληνικής οικονομίας. Από την μεριά της κυβέρνησης έγιναν πολλά, δόθηκαν πολλά χρήματα, στηρίχθηκε η οικονομία, αλλά διεκδικούμε περισσότερα γιατί αυτά τα χρόνια που έρχονται είναι σε αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρει κανείς πως θα είναι το 2023…»

Δείτε τη δήλωση:

«Σε δύσκολους καιρούς εμείς πορευτήκαμε με ένα δρόμο. Την υψηλή ποιότητα συνεργασίας με όλους και με όλα που μας οδηγούσαν σε τελικές ενέργειες, προγράμματα, πράξεις και έργα για τον άνθρωπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δείτε τη δήλωση:

“Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, επιχειρηματίες και στοχευμένα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες” είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας.

Δείτε τη δήλωση:

“Στηρίζουμε όσο κανείς άλλος στο παρελθόν τους εμπόρους, τις επιχειρήσεις και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Και τώρα ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών και των θυσιών, στις οποίες όλοι υποβληθήκαμε” σημείωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. κ. Στέλλα Μπίζιου.

Δείτε τη δήλωση:

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης στον χαιρετισμό του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως “οι επιχειρήσεις ζητούν λύσεις στο ενεργειακό, χώρο στο δίκτυτο, net metering. Που είναι; Πουθενά. Και ειδικά στο νομό Λάρισας δεν υπάρχει πρόβλεψη για εκσυγχρονισμό του δικτύου. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν είναι κακόπιστη κριτική.”

Δείτε τη δήλωση:

Η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη είπε μεταξύ άλλων πως “το 2021 και 2022 τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά για τις επιχειρήσεις…”

Δείτε τη δήλωση:

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

                                              

Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης / φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω