Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο γιός του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Γιάννη πλούταρχου και όπως ήταν λογικό η συνέντευξη που παραχώρησε ήταν άκρως αποκαλυπτική αφού μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο μικρός γιός του Γιάννη Πλούταρχου, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον πατέρα του. Γι αυτό λοιπόν δείτε παρακάτω, όλα όσα αποκάλυψε για εκείνον.

Φόβος σύγκρισης με τον πατέρα του

  • Ο Γιάννης παραδέχτηκε στον Αρναούτογλου , ότι το να αποφασίσει να ασχοληθεί με την μουσική, ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή καταρχάς φοβήθηκε τα σχόλια σύγκρισης του ίδιου με τον πατέρα του, αλλά και επειδή έπρεπε να αποφασίσει, αν θα συνεχίσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο η θα αφιερωνόταν στο τραγούδι. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην ηλικία των 17 ετών, ξύπνησε ένα πρωί και πήγε στους αρμόδιους και απλά τους είπε ότι δεν θα ξανά παίξει μπάλα. Ακόμα αποκάλυψε ότι έπαιζε τερματοφύλακας στην ομάδα του Παναθηναικού.

Πως αντέδρασαν οι γονείς του

  • Ο ίδιος εξομολογείτε ότι κανένας από τους δύο γονείς του δεν πίστευε ότι η ενασχόληση του θα κατέληγε σε ποιο επαγγελματικά βήματα και αναφέρει ότι το μικρόβιο το κόλλησε από την παιδική του ηλικία όταν ο πατέρας του τον ανέβαζε στην πίστα, τον έπαιρνε πάντα σε τουρ μαζί του το καλοκαίρι και θυμάται και αποκαλύπτει μία συγκεκριμένη εμπειρία όπου τον ανέβασε στην πίστα να πει το “καλύτερο παιδί και είχε ξεχάσει τα λόγια”.
  • Ακόμα παραδέχεται ότι ο μπαμπάς του στην αρχή τον φοβήθηκε επειδή θεώρησε την φωνή του ακατέργαστη, στην συνέχεια ωστόσο αφού την δούλεψε, κατάλαβαν ότι έχει μία πολύ ωραία φωνή και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Αν ήξερε πόσο διάσημος ήταν ο μπαμπάς του

  • Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μόνο όταν μπήκε στην εφηβεία κατάλαβε ακριβώς πόσο αγαπητός είναι ο μπαμπάς του στο ελληνικό κοινό.
  • Επίσης αποκάλυψε ότι αν και απήχε αρκετά από την οικογένεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έγινε ποτέ ιδιαίτερα αντιληπτό, επειδή όταν ήταν εκεί συμπλήρωνε τον χαμένο χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθεί βίντεο με την συνέντευξη του

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω