Το βράδυ της Κυριακής, ο Αιμιλιανός Σταματάκης έκανε μέχρι αργά πρόβα για την παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης παράστασης Γιάννη Κακλέα, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του ηθοποιού αλλά και για την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

«Βέβαια σώθηκε η παράσταση. Θα σωζόταν. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένα παιδί δικό μας. Ήμασταν στον Ορέστη παρέα. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και στα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη. Η παράσταση θα γίνει 16 Δεκεμβρίου και θα πάνε όλα καλά.

Εγώ πρότεινα τον Αιμιλιανό, ο σκηνοθέτης. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης ξέρεις ότι θα το φέρει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλός και σωστός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει την τόλμη και τη χαρά για να παίξει αυτό τον ρόλο. Και φυσικά που δεν θα κατέβει η παράσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και 16 Δεκεμβρίου ελπίζω το θεατρόφιλο κοινό να είναι κοντά μας.

Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος» τόνισε ο Γιάννης Κακλέας.

 

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha “τσάκωσε” και τον Αιμιλιανό Σταματάκη μετά τις χθεσινές πρόβες, με τον ηθοποιό να είναι ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του: «Μια χαρά, τέλεια. Ευχαριστούμε» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Περισσότερα Εδω