Τη δική της απάντηση στην έκθεση – καταπέλτη της εισαγγελέα έδωσε η Γεωργία Μπίκα μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο T-Live.

Η 24χρονη κοπέλα, η οποία πριν μερικούς μήνες είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού στην Θεσσαλονίκη, μετά την έκθεση της εισαγγελέα που χαρακτήρισε την «καταγγελία της είναι ένα αφήγημα από ανυπόστατα ψεύδη μέσω των οποίων η 24χρονη θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό της ως ηρωίδα-θύμα», απάντησε ότι νιώθει αδικημένη.

«Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη. Τα συναισθήματά λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου με την αλήθεια μου, βγαίνει μια πρόταση που δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου και την ηθική μου.

Πως γίνεται ένα συμβάν να είναι εσκεμμένο από τη στιγμή που αφού γίνει, γίνεται άμεσα καταγγελία; Εγώ ήμουν μόνη μου. Εγώ πάω πάντα με την ηθική, την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη λογική μου και δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος επειδή… Εγώ από τα 14 μου δουλεύω, δεν ήθελα να επιβαρύνω την οικογένειά μου. Ζω μόνη μου, έτσι έχω μεγαλώσει, να είμαι ανεξάρτητη» δήλωσε η Γεωργία Μπίκα και περιέγραψε ξανά κάποια από όσα ισχυρίζεται ότι έζησε εκείνο το βράδυ: 

«Ανοίγει το ασανσέρ και έξω από αυτό ήταν τρία άτομα. Ήμουν πάρα πολύ ζαλισμένη και με όση δύναμη είχα τους έλεγα ότι έχω δωμάτιο και το ψάχνω γιατί επέμεναν να κοιμηθώ στο δωμάτιό τους. Ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει. Εκείνοι με οδηγούσαν κάπου που ήθελαν, ανοίγουν με την κάρτα τους ένα δωμάτιο και εκεί έσβησαν όλα. Αυτός ο υπάλληλος που λένε δεν ήρθε ποτέ πάνω, δεν είχα καμία συνομιλία μαζί του. Δεν επέστρεψα ποτέ στη σουίτα.

Το πρωί που ξύπνησα, φόραγα το φόρεμά μου από τη μέση και πάνω και το εσώρουχό μου ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Έχω πάθει ένα σοκ γιατί βλέπω κάτω και πεταμένα αντρικά ρούχα και δε μπορούσα να θυμηθώ τίποτα. Άρχισα να φωνάζω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, η Γεωργία Μπίκα ανέφερε: «Όλο αυτόν τον καιρό δεν έχω βάλει φόρεμα, βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι μια γυναίκα γιατί φοβάμαι. Βλέπω βίντεο από παλιά στο κινητό μου που ήμουν χαρούμενη και γελούσα. Έχω ξεχάσει πως ήμουν. Ψάχνω βίντεο για να ακούσω το γέλιο μου, να δω πως ήμουν χαρούμενη».

Περισσότερα Εδω