Τροχαίο ατύχημα με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στον δρόμο Βόλου – Καλών Νερών. Το ένα όχημα ανατράπηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες.

 

Σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 5μ.μ., δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στις στροφές ανάμεσα στο Μαλάκι και στα Κάτω Γατζέα. Το ένα από τα δύο οχήματα, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των επιβαινόντων σ’ αυτό. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο. Πρόκειται για μία γυναίκα 41 ετών και δύο άντρες 42 και 29 ετών. Επίσης στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. δύο παιδιά που επέβαιναν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα, κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς δεν έφεραν εμφανή τραύματα.Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Περισσότερα Εδω