Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου με κάποια πράγματα που ακούγονται για τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Η πρώην παίκτρια του Survvivor all Star και σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε από κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί για την τακτική που ακολουθεί ο αγαπημένος της, αλλά και για την «επικοινωνία» πως είχε με το περιβάλλον του Δημήτρη Φιντιρίκου πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Σπύρος έχει πάει με συγκεκριμένη τακτική. Θα σας πω και κάτι παρασκηνιακό που δεν έχει ακουστεί. Πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο και έχοντας ήδη μάθει ότι ο Φιντιρίκος με τη Δαλάκα έχουν χωρίσει, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο ο Σπύρος Μαρτίκας και τον ρώτησε αν θα τον πειράξει να διαβάλλει on camera την Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό επιβεβαιώνει την τακτική που έχει ο Σπύρος, να κάνει attack στους πολύ δυνατούς παίκτες» ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος στη συνέχεια διόρθωσε το ρεπορτάζ του, λέγοντας πως η επικοινωνία έγινε με το περιβάλλον του Δημήτρη Φιντιρίκου και όχι με τον ίδιο.

Μεταξύ άλλων, φαίνεται πως κι αυτό ενόχλησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου που μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ξέσπασε κάνοντας λόγο για πόλεμο τόσο προς την ίδια, όσο και προς τον αγαπημένο της και επισημαίνοντας πως ουδέποτε ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε άδεια από τον Δημήτρη Φιντιρίκο για να εφαρμόσει τη στρατηγική του.

«Λοιπόν, έφυγα από ένα παιχνίδι γιατί είχα δικά μου θέματα έξω στην ζωή και γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να ζήσω ξανά όλη αυτή τη ψυχολογική πίεση και τον πόλεμο. Τελικά έξω είστε χειρότεροι. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και ριάλιτι και κάνετε πόλεμο μερικά άτομα στον Σπύρο τώρα που δε μπορεί να απαντήσει ενώ το καλοκαίρι που ήταν εδώ ήσασταν μούγκα μπροστά του.

Τον πόλεμο που δέχεται τον δέχομαι κι εγώ. Δεν βγήκα για να γίνω χειρότερα έξω. Άμα ήταν έτσι, ας ξαναμπώ, καλύτερα περνούσα μέσα. Οι λόγοι που δε θέλω να είμαι στο πάνελ του ΣΚΑΪ είναι αρκετοί. Ένας από αυτούς είναι ότι πρέπει να βλέπω το παιχνίδι και να το σχολιάζω κι αυτό είναι κάτι που με πονάει. Δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό εφόσον έφυγα γιατί είναι ένα παιχνίδι.

Λίγα άτομα εκεί μέσα το παίζουν, οι άλλοι πήγαν μόνο για τα λεφτά και τη φήμη, όχι για να παίξουν το παιχνίδι. Ο Σπύρος έξω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μέσα παίζει το παιχνίδι και μαγκιά του. Το κάνει τέλεια. Δεν έγινε ποτέ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τον Σπύρο. Δεν έχει ανάγκη καμία άδεια ο Σπύρος για να παίξει το παιχνίδι.

Όσο πόλεμο και να του κάνετε τώρα που είναι μέσα, όταν βγει θέλω να σας δω αν έχετε τα μούτρα να εκφραστείτε όπως εκφράζεστε τώρα γι΄ αυτόν τον άνθρωπο. ΥΓ: Δε μιλάω για τις εκπομπές! Θερμή παράκληση να με αφήσουν στην ησυχία μου γιατί η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Ευχαριστώ!» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία με ένα νέο story ξεκαθάρισε στην συνέχεια ότι δεν αναφέρεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Περισσότερα Εδω