Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής της πόλης της Λάρισας που είναι και η πιο πυκνοκατοικημένη συνοικία.

Φυσικά δεν είναι άλλη από αυτή του Αγίου Κωνσταντίνου, εκεί όπου οι κάτοικοι βρίσκονται σε σημείο απελπισίας και απόγνωσης εξαιτίας του τεράστιου προβλήματος στάθμευσης.

«Επιστρέφουμε από την εργασία μας και χρειαζόμαστε περίπου 1,5 με 2 ώρες για να βρούμε ελεύθερο σημείο να σταθμεύσουμε τα αυτοκίνητά μας. Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την ημέρα, πλέον έχει κάνει κακό όχι μόνο στην τσέπη μας με τα επιπλέον χιλιόμετρα που διανύουμε κάνοντας κύκλους στην περιοχή για ώρες προκειμένου να βρούμε πάρκινγκ, αλλά κυρίως στην ψυχολογία μας, έχουμε διαλυθεί» θα υπογραμμίσει μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Έτερος περίοικος σημειώνει στο onlarissa.gr: «Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τα παράπονα μου στους υπεύθυνους του δήμου Λαρισαίων. Θα ήθελα να γνωρίζω με ποιο σκεπτικό δίνονται ανεξέλεγκτα θέσεις πάρκινγκ φορτοεκφόρτωσης; Και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο διπλές 7-8 μέτρα; Όλοι γνωρίζουμε ότι εξυπηρετούν τους ιδιοκτήτες δήθεν για φορτοεκφόρτωση. Εμείς είμαστε κατώτεροι δημότες; Μετά τα έργα στην περιοχή γνωρίζουν πόσες θέσεις πάρκινγκ έχουν χαθεί; Γνωρίζουν ότι το κέντρο έχει παλιές πολυκατοικίες οι οποίες δεν έχουν θέσεις παρκαρίσματος; μπορεί κάποιος να μας πει που θα βάλουν οι μόνιμοι κάτοικοι τα αυτοκίνητα τους; Γνωρίζουν ότι οι κάτοικοι βράζουν από αγανάκτηση;».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω