Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, το «Mamali Festival 2022» και ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσε η λέσχη Mountain Enduro Camp,  πραγματοποιήθηκε και πάλι μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών, για 9η φορά, το πρώτο τριήμερο του Ιουλίου στη Μαμαλή Βερδικούσιας σε υψόμετρο 1.424 μέτρων.

Χιλιάδες επισκέπτες από πολλά και μακρινά μέρη της Ελλάδας, σταθερούς, πιστούς αλλά και νέους, το Mamali Festival τους προσέφερε και φέτος έντονες συγκινήσεις και λαμπερά χαμόγελα!

Το 2022 είναι για το Mamali Festival η χρονιά των ρεκόρ. Καθώς σημειώθηκαν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά συμμετοχές αναβατών στην εντουρόβολτα αλλά και αρκετές συμμετοχές αθλητών στον αγώνα ανωμάλου δρόμου Mamali Trail Run.

Η ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει το Mamali Festival και το γεγονός ότι συγκεντρώνει σε υψόμετρο 1400 μέτρων τόσους πολλούς επισκέπτες όλων των ηλικιών, το κάνει μοναδικό στην Ελλάδα.

Η εντουρόβολτα και η πίστα motocross ήταν το επίκεντρο των δραστηριοτήτων και φυσικά ο πόλος έλξης των φίλων της μηχανοκίνησης.

Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου Mamali Trail Run απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για το φυσικό τοπίο της διαδρομής, όσο και για την άψογη σηματοδότηση και διοργάνωση.

Το Mamali Festival είχε και πολύ μουσική. Δύο βραδινές συναυλίες (Magic Bus Τρύπες Tribute Band – Μέμφις – Hidden in the Basement –  Αλαντάλα – Kadinelia – Ιουλία Καραπατάκη) και μια μεσημεριανή (με τους ARGON) που διασκέδασαν τους κατασκηνωτές του φεστιβάλ.

Το παρόν έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Δήμκος και Κωνσταντίνος Πασχόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βερδικούσιας Κώστας Τσέτσιλας, και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ.

Η λέσχη Mountain Enduro Camp, ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην κορυφή Μαμαλή και στο Mountain Enduro Camp και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές του MEC γιατί χωρίς αυτούς η επιτυχία του φεστιβάλ δεν θα ήταν πραγματικότητα.

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: elassona884.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω