Με αφορμή τον εορτασμό των 57ων γενεθλίων της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά έστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, κ. Γιώργο Νάκα, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία από το προσωπικό της αρχείο.

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κ. Νάκα,

Ευχαριστώ για την πρόσκληση να παραβρεθώ στη γιορτή για τα γενέθλια της ΑΕΛ. Δυστυχώς, σοβαρή κοινοβουλευτική υποχρέωση με κρατά σήμερα στην Αθήνα.

Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ. Χιλιόχρονη η ομάδα μας, γιατί είναι σύμβολο της πόλης μας και δε νοείται Λάρισα χωρίς ΑΕΛ.

Ακόμη, σας στέλνω μια φωτογραφία από το προσωπικό μου αρχείο, από τις παραστάσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου. Είναι από την επιθεώρηση «Κάτι τρέχει στα γύφτικα», που ανέβηκε το 1979. Όλοι οι ηθοποιοί είμαστε ντυμένοι σαν ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στη φωτογραφία εγώ φαίνομαι στη δεύτερη σειρά, δεύτερη από αριστερά και δίπλα μου είναι η Ελένη Γερασιμίδου. Στην πάνω σειρά από αριστερά, πρώτος είναι ο Σεραφείμ Ντίνας, τρίτος ο Λάκης Λαζόπουλος μετά ο Παύλος Ζέρβας, ο Κώστας Τζουβάρας και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Μπορεί να είναι χρήσιμη για το δικό σας αρχείο.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω