Η Ναταλία Δραγούμη σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξαπάτηση από σκηνοθέτη και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο και τη σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της από οικογενειακό φίλο.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες», εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη σοκάροντας.

Αναφορικά με την εξαπάτηση από σκηνοθέτη, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», σημείωσε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο παρελθόν. «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, που δεν είναι εν ζωή τώρα. Φορούσα προκλητικό εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα «βγάλε την κάμερα», τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

«Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις «όχι ρε φίλε». Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», δήλωσε για τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου και παραδέχτηκε πως δεν βίωσε κάποιο αρνητικό περιστατικό.

Περισσότερα Εδω