Την Πηγή Δεβετζή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η αθλήτρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους χρήστες του twitter.

«Μία φορά μπήκα στη διαδικασία… Το twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δε μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι! Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή» είχε πει η Πηγή Δεβετζή προκαλώντας αντιδράσεις. (δες εδώ πως είχε σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή)

Θέλοντας λοιπόν να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους η Πηγή Δεβετζή είπε:

«Εγώ έκανα αυτή τη δήλωση για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν όνομα και επίθετο. Εγώ ξέρουν ποια είμαι. Δε μου άρεσε καθόλου που με σχολιάσανε αρνητικά και άνθρωποι της τηλεόρασης γιατί μάλλον δεν κατάλαβαν πως το είπα και αντί να με ρωτήσουν με σχολίασαν αρνητικά και αυτό που με ενόχλησε μετά πάρα πολύ – γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω σε κάποια μηνύματα – ήταν ότι σχολίασαν ότι κάποτε τους έκανα περήφανους και τώρα… Είναι άσχημο για κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε αυτή τη χώρα να γίνεται αυτό. Όταν δεν είχαμε social media τι κάναμε;»

Περισσότερα Εδω