Ένα χρόνο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η εκπομπή «Αρένα» βρέθηκε στη Λάρισα, συνομιλώντας με επιζήσαντες, συγγενείς θυμάτων και αρμόδιους.

Οι αφηγήσεις και οι μαρτυρίες στην εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου του ΑΝΤ1, για τις πρώτες ώρες της τραγωδίας ήταν συγκλονιστικές. Συγκίνηση προκάλεσαν και τα ερωτήματα των συγγενών των θυμάτων για τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη. Η εκπομπή και η δημοσιογράφος βρέθηκαν το επίμαχο σταθμαρχείο στη Λάρισα καταγράφοντας τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι τώρα, έναν σχεδόν χρόνο μετά την τραγωδία.

«Αισθάνομαι πολλές τύψεις, γιατί έζησα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο είχα εγώ και τι λιγότερο όσοι σκοτώθηκαν, είναι η τύχη του επιζώντα» θα πει και θα συγκλονίσει επιζήσασα της τραγωδίας.

Η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής από τη Λάρισα Κλαούντια Λάτα, Άλμα Λάτα, αγγίζει ένα από τα καρφιά από το έργο τέχνης που τοποθετήθηκε στο σημείο της τραγωδίας που συμβολίζει αυτό που πονάει, και συγκλονίζει λέγοντας: «αυτό είναι το παιδί μου, καρφιά στην καρδιά μου…».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω