Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος εξήγησε τα σημεία – κλειδιά στην απολογία της 36χρονης δράστριας.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ντοκιμαντέρ που «έδωσε» την ιδέα στην 36χρονη είναι ένα υλικό από επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε το 2012 με θύμα μια Βρετανίδα, μια περίπτωση που μοιάζει αρκετά με αυτή της Καλλιθέας. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018.

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» υπογράμμισε ότι κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσε η κατηγορούμενη ήταν αμφισβητούμενες.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η 36χρονη απάντησε ότι την προηγούμενη της επίθεσης μετάνιωσε για το σχέδιο και αποχώρησε, κάτι που δεν ισχύει. Από τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται πως η 36χρονη πήγε και την προηγούμενη στην είσοδο των γραφείων της εργασίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο δεν την πρόλαβε πριν μπει σε αυτά.

Επίσης, δεν έδωσε πειστική απάντηση για τον τρόπο που βρήκε το βιτριόλι, τονίζοντας πως το προμηθεύτηκε από κάποιον Πακιστανό, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή Live news – Μega

Περισσότερα Εδω