Στο στόχαστρο των social media βρέθηκε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά το βίντεο για τη διαδικτυακή του εκπομπή «Ιδιωτική κατακραυγή» στο youtube με τον Κύπριο youtuber, Φειδία ο οποίος εξελέγη Ευρωβουλευτής.

Οι δύο νεαροί άνδρες youtubers μίλησαν για την διαδικτυακή τους πορεία, τους followers αλλά και τις υψηλές αμοιβές που μπορεί να προσφέρει το youtube.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Φειδίας κάνουν μια στάση στο κέντρο της Αθήνας και στην πλατεία Συντάγματας έτοιμοι να μοιράσουν μετρητά σε περαστικούς οι οποίοι θα συμμετείχαν στα challenges.

Τους έβαλαν να μασήσουν γόπα τσιγάρου, να βουτήξουν ημίγυμνοι σε σιντριβάνι, να συρθούν στην πλατεία Συντάγματος και να φιλήσουν στο στόμα έναν άγνωστο.

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Οι χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι παρακολούθησαν το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο, ξέσπασαν μέσα από τα σχόλιά τους. Κάποιοι στράφηκαν εναντίον των νεαρών, οι οποίοι δέχτηκαν να συμμετέχουν στις δοκιμασίες για τα 50 ευρώ, ενώ κάποιοι άλλοι πέταξαν τα «βέλη» τους κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη και του Φειδία.

 

 

Η κίνηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Τις τελευταίες ώρες το θέμα επανέρχεται καθώς ο youtuber και οι συνεργάτες του αφαίρεσαν από το βίντεο το απόσπασμα στο οποίο μοιράζουν 50 ευρώ σε όσους δεχτούν να περάσουν τα challenges. Μια σειρά από δοκιμασίες για τις οποίες φαίνεται πως μετάνιωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τον «πόλεμο» αντιδράσεων αλλά και την εικόνα που παρουσίασε στον κόσμο του διαδικτύου.

Το βίντεο φαίνεται να προβλημάτισε τους ιθύνοντες των μεγάλων διαφημιστικών εταιριών, οι οποίοι συνεργάζονται, είτε με τον ίδιο τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, είτε με άλλους Έλληνες youtubers επενδύοντας χιλιάδες ευρώ για προώθηση μέσα από αντίστοιχα βίντεο.

 

Αυτό είναι απόσπασμα που εξαφανίστηκε

Το βίντεο «Fidias – Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός» παραμένει ενεργό στο youtube, με το απόσπασμα από την πλατεία Συντάγματος να έχει αφαιρεθεί. 

Το κεντρικό δελτίο του Alpha είχε παρουσιάσει το θέμα με το βίντεο στην αρχική του μορφή:

Το απόσπασμα είχε προβληθεί και στο Live News στο Mega:

Περισσότερα Εδω