Ο Αλβανικής καταγωγής υπνωτιστής, πουλούσε «πνεύμα» πως θεραπεύει βασανισμένες και «αρρωστημένες ψυχές». Μέχρι και τον καρκίνο, τους έλεγε.

«Τάφος» για το ένοχο μυστικό

Πρέπει να είσαι «τάφος», την συμβούλευε σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά και εκείνη έτρεμε στην ιδέα να ζητήσει βοήθεια και να σταματήσουν οι «συνεδρίες» γιατί ο ίδιος την είχε προϊδεάσει  πως έχει και την ικανότητα να «διαβάζει το νου της».

Ο 40χρονος όμως δεν ήταν καν μέντιουμ, αφού όπως φαίνεται και απ’ τη φωτογραφία που έχει ανεβάσει στα social media το κύριο επάγγελμά του ήταν τελικά μπογιατζής. Είχε πείσει ωστόσο τον Λαρισαίο πατέρα της 22χρονης πως έχει το κρυφό χάρισμα να είναι μέντιουμ, χρησιμοποιώντας με «δόλο και απάτη την ψευδαίσθηση ότι έχει μεταφυσικές ή υπερφυσικές δυνάμεις». Έτσι ο απελπισμένος πατέρας αναζήτησε στο πρόσωπό του τη «γιατρειά» της κόρης του. Το «μέντιουμ» μετά από κάμποσες επισκέψεις στο σπίτι της κοπέλας, βρήκε την ευκαιρία να την απομονώσει σε ώρες που οι γονείς δεν ήταν στο σπίτι και στα μέσα του περασμένου Ιουλίου τη βίασε με την «επίκληση» του οραματιστή πως τον καλούν τα πνεύματα …

Προηγουμένως ωστόσο είχε φροντίσει να ψάξει αν ο πατέρας είχε τοποθετήσει κάμερες στο δωμάτιο. Συνολικά ο άντρας, όπως είπε η 22χρονη την βίασε τρεις φορές μέσα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού, που εκπροσωπεί την 22χρονη ανέφερε στο newsit.gr ότι: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο αυτή μεμονωμένα η περίπτωση της οικογένειας της εντολέως μου. Η πολιτεία οφείλει με νομοθετήματα να παρακινεί για να καταγγέλλονται τέτοια περιστατικά που μένουν στο σκοτάδι αλλά και να προστατεύονται τα ανυπεράσπιστα θύματά όταν καταφεύγουν στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές …».

Η Λαρισαία δικηγόρος Μαρία Γαλλιού, που εκ μέρους της οικογένειας συνέταξε την μηνυτήρια αναφορά για τον κατ’ επανάληψη βιασμό της 22χρονης

«Διάβαζε» το μυαλό τους 

Ο πνευματιστής-μπογιατζής στη Λάρισα έπαιζε παιχνίδια με το μυαλό κάποιων ανθρώπων που τους εντυπωσίαζε με την «ικανότητα» του να φανερώνει πολύ προσωπικά γεγονότα για την ζωή τους και την οικογένεια τους. Τους μετέδιδε πληροφορίες όμως που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ακόμη και από το φιλικό τους περιβάλλον. Έτσι φαίνεται πως έπεσε στην παγίδα και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Και 2η γυναίκα υποψήφιο θύμα του

Μετά την καταγγελία της 22χρονης που έγινε αυτές τις ημέρες, σε δικηγόρο φέρεται να απευθύνθηκε και άλλη μια Λαρισαία γυναίκα στην οποία ο 40χρονος της «έταξε» πως θα της βρει δουλειά. Η ίδια όμως κατάφερε να αντισταθεί και δεν ενέδωσε στις μεταφυσικές δυνάμεις του ..!  Το «μέντιουμ», διέδιδε πως εργάστηκε στην Nέα Υόρκη ως εργολάβος οικοδομών αλλά εκεί μακριά του δόθηκε η δυνατότητα, να γίνει ένας «ερευνητής» της ψυχής των βασανισμένων ανθρώπων που ψάχνουν διέξοδο …

Πηγή: newsit.gr – Βασίλης Χήτος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω