Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα 22/6 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τον λόγο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν χρειάζεται κάποιος να μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είπε: «Ήθελα να το πω, γιατί η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω. Εγώ θα τρελαινόμουν αν το έκανα αυτό έτσι» και εξήγησε:

«Η πολιτική είναι από τους χώρους αυτούς που είναι κάπως πιο συντηρητικοί και κάποιες φορές υπήρχαν κάποια στεγανά. Και δεν είναι μόνο θέμα των ΛΟΑΤΚΙ πολιτικών. Και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ακόμα μεγάλο θέμα στην πολιτική, αντιμετωπίζουν σεξισμό, τις κρίνουν υποτιμητικά».

Για το πως αντιδρά στα κακόβουλα σχόλια, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης ανέφερε: «Δεν το έχω βρει ακόμα το φίλτρο, μη λέω ψέματα. Για όλους τους ανθρώπους είναι δύσκολο».

 

Περισσότερα Εδω