Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και ετοιμάζει ένα show υπερπαραγωγή στην Ιερά Οδό! Λίγο πριν την πρεμιέρα του, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για όλα στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. 

«Όλα θα έχουν τη θέση τους και την ώρα τους. Είναι μια άλλη προσέγγιση, τα βράδια μας εδώ μέσα θα είναι μια πραγματική εμπειρία για τον άνθρωπο που θα έρθει. Δεν απευθύνεται σε μια ελίτ αλλά σε όλον τον κόσμο που ξέρει να σέβεται και να εκτιμάει αυτά που δίνουμε εδώ μέσα. Υπάρχουν τραπέζια που είναι για ανθρώπους που δεν έχουν τόσα χρήματα. Το θέμα είναι να σεβαστούμε αυτόν που θα έρθει στο μαγαζί. 

Πού θα συνεργαστώ με την Άννα Βίσση; Δεν ξέρω αν θα είμαι στο X-Factor. Πρώτη φορά το ακούω. Δεν ξέρω αυτά τα τηλεοπτικά δεν τα γνωρίζω ακόμη. Θεοφάνους, Πορτοκάλογλου, Μαραβέγιας ξεκίνησαν εκπομπή. Άρα μήπως να μην κάνω και εγώ εκπομπή;

Το τελευταίο διάστημα έχω μπει σε καραντίνα, έχω απομονωθεί για να μην αναβληθεί η πρεμιέρα. Ετοιμάζω πολλά πράγματα και προσέχω πάρα πολύ μη κολλήσω κορονοϊό. Θέλω να κάνω την πρεμιέρα, γιατί κάποια στιγμή όλοι θα κολλήσουμε αλλά το θέμα είναι να μη πάθουμε τίποτα. Πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα αυτοπροστασίας» τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

 

Περισσότερα Εδω