Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, όπου και μίλησε για τη σειρά «Γλυκάνισος» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική του ζωή, δίπλα στη Δανάη Μιχαλάκη.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά και τον έρωτα με μια μουσουλμάνα, θέλησε να κάνει μια προσωπική ερώτηση στον ηθοποιό.

Τι ήταν αυτό που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από τη γυναίκα σου; Αν είχατε διαφορετικά πολιτικά πιστεύω; Αν είχατε διαφορετικά παιδικά χρόνια; Τι είναι αυτό που θα έλεγες: “Δεν μπορώ να είμαι με αυτή τη γυναίκα”», ρώτησε η Ναταλία Γερμανού. 

«Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα με την οποία θα είχαμε διαφορετικούς στόχους  για τη ζωή. Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή», απάντησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω είναι μία ποιότητα την οποία δεν τη συναντάς εύκολα, όχι μόνο σε ένα ταίρια, αλλά και στον κόσμο, εννοώ την αυθεντική καλοσύνη. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση ευτυχισμένη», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Περισσότερα Εδω