Ο 27χρονος συλληφθείς όπως και ένας 33χρονος Λαρισαίος – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία – φέρονται σύμφωνα με την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ως οι διακινητές της μεγάλης ποσότητας χασίς που κατασχέθηκε στον λόφο έξω από την Κυπάρισσο του Δήμου Κιλελέρ. Αστυνομικοί της Δίωξης ξέθαψαν προχθές τέσσερα βαρέλια με 71,7 κιλά χασίς ενώ στις 25 Ιανουάριου, συλλαμβάνοντας επ’ αυτοφώρω έναν 27χρονο Λαρισαίο κατάσχεσαν άλλα 35,8 κιλά χασίς.

Με τη συνολική κατασχεθείσα ποσότητα να ξεπερνά τα 107 κιλά χασίς, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες «καβάτζες» που έχουν εντοπιστεί σε χωριό με δεδομένο ότι οι τουλάχιστον δύο δράστες έκρυβαν το χασίς σε έναν λόφο με πουρνάρια στα όρια του χωριού και μάλιστα, τα 71 κιλά χασίς τα φύλασσαν μέσα σε τέσσερα βαρέλια, τα οποία είχαν θαμμένα βαθιά στο έδαφος. Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Ιανουάριου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον 27χρονο Λαρισαίο, ενώ είχε μεταβεί με σύνεργό του στην Κυπάρισσο. Ο οδηγός του IX διέφυγε, ενώ ο 27χρονος Λαρισαίος μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της Γ’ Ανακρίτριας, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Τότε οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένες μέσα σε πουρνάρια νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους 35 κιλών και 822 γραμμαρίων.

Προχθές σε κοντινή απόσταση βρήκαν θαμμένα στο έδαφος τα 4 βαρέλια (φωτ.) τα οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περιείχαν «πενήντα νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 51.742 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 20 κιλών.

Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, ενώ δράστες στις εν λόγω υποθέσεις τυγχάνουν ο τότε συλληφθείς, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας και άγνωστοι συνεργοί τους» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Η δικογραφία υποβλήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω