Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2023 από τον Δήμο Τυρνάβου σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ανδρέας Γιαννόπουλος με χαρά ανακοινώνουν σήμερα ότι η βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2023, που θα ανοίξει τη φετινή μεγάλη παρέλαση το βράδυ της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, είναι η 20χρονη Ερμιόνη Ντέλα από τον Τύρναβο.

 

Η Ερμιόνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου και πλέον είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ χόμπι της είναι η άθληση, ο χορός και η μουσική.
Από μικρή ηλικία συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού όπως και στη μεγάλη παρέλαση.

Όπως αναφέρει η ίδια, περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να ζήσει το φετινό καρναβάλι, που επανέρχεται μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, με εκδηλώσεις που κορυφώνονται σε ένα εκρηκτικό διήμερο με πολύ κέφι και διασκέδαση. Προσκαλεί όλο τον κόσμο να επισκεφτεί την πόλη του Τυρνάβου και να ζήσει από κοντά τη ζωντάνια της μεγάλης παρέλασης την Κυριακή αλλά και το ιδιαίτερο και ξεχωριστό έθιμο του μπουρανί την Καθαρά Δευτέρα.

Αποκλειστικά στο TirnavosPress Web TV η όμορφη Ερμιόνη μίλησε για το πως νιώθει που θα είναι η φετινή βασίλισσα λίγο μετά την ανακοίνωση από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο:

Η φετινή βασίλισσα στην συνέχεια επισκέφτηκε το κομμωτήριο που θα την χτενίσει για την μεγάλη παρέλαση ώστε να κάνουν έναν πρώτο σχεδιασμό της εμφάνισης της.

Πηγή: tirnavospress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω