Ο Σταύρος Νικολαϊδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την «προβληματική οικογένεια» στην οποία μεγάλωσε, ενώ σχολίασε τα όσα συμβαίνουν με την πρώην συνεργάτιδά του, Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor.

«Δεν είχα ούτε το μυαλό, αλλά ούτε και την ωριμότητα να χρησιμοποιήσω την επιτυχία των Εγκλημάτων. Τότε είχα το μυαλό μου αλλού και όχι στο να χτίσω την καριέρα μου. Είχα το μυαλό μου περισσότερο στην προσωπική μου ζωή. Επειδή μεγάλωσα σε μια προβληματική οικογένεια, ήθελα να φτιάξω από μικρός την οικογένεια που δεν έζησα.

Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Ζήσαμε πολύ έντονους καβγάδες στο σπίτι. Θυμάμαι στα 14 μου να έχω πέσει στο πάτωμα και να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω να σταματήσουν», είπε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης κλήθηκε να απαντήσει και για τη φίλη και συνάδελφό του, τη Μυριέλλα Κουρεντή, που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Survivor.

Όσον αφορά την Μυριέλλα Κουρεντή και το φλερτ που έχει αναπτυχθεί με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Στάυρος Νικολαϊδης, δήλωσε: «Η Μυριέλλα είναι δυναμική, υπερ του δέοντος. Εγώ ξέρω ότι κάποια πράγματα στα ριάλιτι είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες. Αυτά γίνονται από την παραγωγή.

Περισσότερα Εδω