Σε μια πιο προσωπική ανάρτηση προχώρησε σήμερα η Αθηναϊς Νέγκα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα σημάδια της λεύκης στο σώμα της και να στείλει ένα δυνατό μήνυμα κατά του bosy shaming.

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω, καθώς είναι αρκετά κοινή, αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή.

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει, αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους, μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες, αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αθηναΐς Νέγκα.

Περισσότερα Εδω