Έγινε και αυτό και φυσικά που αλλού παρά μόνο στη Λάρισα που ξέρει να πρωτοτυπεί χρόνια τώρα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Την φαεινή ιδέα είχε ο βετεράνος στη διασκέδαση της πόλης, ο τραγουδιστής και πλέον επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών στην πόλη, ο Θοδωρής Βαρελάς.

Εκτός από το χειμερινό μαγαζί το «Βαρελάδικο» που διατηρεί, είναι ιδιοκτήτης και του Enastron, του θερινού νυχτερινού κέντρου, ωστόσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σκέφτηκε και υλοποίησε μια… παγκόσμια πρωτοτυπία που τελικά αποδείχθηκε και πολύ πετυχημένη συνταγή.

Το επιτελείο των τραγουδιστών μεταφερόταν όλη τη νύχτα από το ένα μαγαζί στο κέντρο της Λάρισας, στο άλλο που βρίσκεται στην οδό Φαρσάλων. Μόλις ο ένας τραγουδιστής ολοκλήρωνε το ένα μέρος του προγράμματός του, μετέβαινε στο άλλο μαγαζί και επέστρεφε πίσω για να συνεχίζει το δεύτερο πρόγραμμα και… τούμπαλιν! Οι μόνοι σταθεροί ήταν ο ίδιος ο Θοδωρής Βαρελάς μαζί με τον Γιάννη Μικερτζή, οι «παλιές καραβάνες» της νύχτας της Λάρισας που πλέον επέλεξαν να τραγουδούν μαζί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σ΄ ένα μεγάλο πάρτι που τείνει να γίνει θεσμός.

Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουν στο έπακρο και τα δυο νυχτερινά κέντρα σε μια αξέχαστη βραδιά παραμονής Πρωτοχρονιάς…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω