Αρνείται τον φόνο της 69χρονος Νίκης Μηλίνη Τσιρογιάννη τον Αύγουστο του 2019 ο 39χρονος Βολιώτης ντελιβεράς και πατέρας δύο παιδιών, που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου Αλεξούλη στην περιοχή Καζανάκι και στο πλαίσιο της ανάκρισης ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ότι ήταν ο δράστης και της προαναφερόμενης ανεξιχνίαστης ανθρωποκτονίας επί σειρά ετών.

Ο δράστης τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον δικηγόρο του Γεώργιο Κακαράντζα με τον οποίο μίλησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, και ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δεύτερη ανθρωποκτονία της 69χρονης, ενώ ζήτησε από τον νομικό του να το γνωστοποιήσει αυτό.

«Το πρώτο έγκλημα το παραδέχομαι, το ομολογώ. Όμως, το δεύτερο δεν το έκανα. Να το δηλώσετε αυτό», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κακαράντζας είπε ότι «ο 39χρονος είχε στενές οικογενειακές σχέσεις με τη άτυχη γυναίκα. Τότε ήταν νεαρός 27 ετών. Η Αστυνομία πολλές φορές συνδέει γεγονότα και πράγματα και αυτό είναι εύκολο».

«Όμως, η εμπειρία μου λέει  ότι συνήθως καλούνται άνθρωποι για κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες των οποίων τα αποτυπώματα και το DNA είναι άγνωστα. Όταν ένα DNA μπορεί να δικαιολογηθεί, τότε υπάρχουν αμφιβολίες. Γι’ αυτό τον πιστεύω και εγώ. Θα ήταν πολύ εύκολο να το παραδεχτεί», πρόσθεσε.

Ο κ. Κακαράντζας περιμένει να λάβει τη δικογραφία και να ενημερωθεί αναλυτικά για την ανθρωποκτονία της 69χρονης και τι είχε γίνει τότε.

Ερωτηθείς αν είπε τίποτα άλλο ο δράστης για τον δεύτερο φόνο ή για τον μέχρι πρότινος δικηγόρο του Γιάννη Μηλίνη που παραμένει σοκαρισμένος μετά την εξιχνίαση, απάντησε αρνητικά.

«Ο 39χρονος ήταν σοκαρισμένος και αναστατωμένος από τις εξελίξεις της ανάκρισης. Το μόνο που είπε είναι ότι σκέφτεται τα παιδιά του συνέχεια και αγωνιά γι’ αυτά και τον αντίκτυπο που θα έχουν. Θέλει να δει τα παιδιά του και ρώτησε πως μπορεί να γίνει αυτό», κατέληξε..

Περισσότερα Εδω