Η Μαρία Λέκα στην Λάρισα ήταν γνωστή από την εργασία της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Λάρισας, τον καιρό που σπούδαζε στην πόλη μας διοίκηση επιχειρήσεων  και Τουριστικά. Πανελληνίως έγινε γνωστή όταν πριν τέσσερα χρόνια έλαβε μέρος ως παίκτρια στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My style rocks.

Η  influencer πλέον, Μαρία παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο τον αγαπημένο της Χρήστο στον Πύργο Μελισσουργού και στη δεξίωση που ακολούθησε η Πέγκυ Ζήνα, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χάρης Βαρθακούρης που ήταν καλεσμένοι, τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους παρευρισκόμενους!

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, προσωπικός φίλος του ζευγαριού παραδέχτηκε από μικροφώνου ότι είναι από τους ωραιότερους γάμους που έχει πάει στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση και εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Θα είμαι τίμιος. Όταν ζήτησα από τον Σάκη να χορέψει ζεϊμπέκικο, ήμουν σίγουρος ότι θα αρνηθεί. Με διέψευσε πανηγυρικά».

Ο γάμος της Μαρίας Λέκα έμοιαζε με παραμύθι και ήταν μια πραγματική υπερπαραγωγή.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Σάκη Ρουβά:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω