Την περασμένη εβδομάδα έγινε η πρεμιέρα του Πρωινού με νέα πρόσωπα να πλαισιώνουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ένα από τα άτομα που ξέραμε πως θα βρίσκεται μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν μέσα από το Survivor. 

Ωστόσο, ο χρόνος που ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανιζόταν στην εκπομπή ήταν ελάχιστος, κάτι που όπως φαίνεται προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του, και μαζί με τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις τελικά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει!

Ο ίδιος, μίλησε στην κάμερα του Happy Day γι’ αυτή του την απόφαση αναφέροντας:

“H αποχώρησή μου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου. Θέλω να δώσω βάρος εκεί. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και θα υπάρχουν πάντα, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή μου. Αν είχα περισσότερο χρόνο και χώρο στην εκπομπή μπορεί και να σκεφτόμουν να μείνω. Τους ευχαριστώ πολύ έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που μου δώσανε στην εκπομπή τους. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον”.

Περισσότερα Εδω