Λίγο έλειψε να μείνει σέκος ο ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Μηλέα Ελασσόνας όταν είδε ότι ο λογαριασμός ρεύματος είναι 8.100 ευρώ την στιγμή που ο μεγαλύτερος που έχει πληρώσει μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 1.800 ευρώ. Διαμαρτυρόμενος αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας, όμως το θέμα ευτυχώς πήρε έκταση και τελικά λύθηκε.

Η αντίδραση και μαζική κινητοποίηση των φορέων και των ΜΜΕ καθώς και του Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βασίλη Κόκκαλη, που έφερε το θέμα στη Βουλή, είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία και ο ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να τους ανακοινώσουν πως αποκαταστάθηκε ο λάθος εκκαθαριστικός λογαριασμός που εστάλη στην επιχείρηση.

Η οικογένεια ευχαριστεί για την αποκατάσταση του προβλήματος και αναφέρει:

“Η εταιρία βρήκε το λάθος που έγινε και αποκαταστάθηκε, τους ευχαριστούμε πολύ επίσης πάντες για την στήριξη όλους τους συναδέλφους μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που πρόβαλαν το πρόβλημα !!!

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον Βασίλη Κόκκαλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του σε όλα τα επίπεδα που έφτασε το θέμα στην Βουλή τέτοιους πολιτικούς θέλουμε δίπλα στον απλό πολίτη ..

Σας ευχαριστούμε όλους είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε δεν ζητάμε να μην πληρώνουμε ζητάμε να πληρώνουμε αυτό που μας αναλογεί!”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω