Όπως ενημέρωσαν πριν από λίγη ώρα τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο τόσο ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας όσο και ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Φώτης Σερέτης, υπεγράφη, από τον Υπουργό Υγείας, η πιλοτική απόφαση για τον Βόλο και τη Λάρισα, προκειμένου να προσφέρονται εντελώς δωρεάν υπηρεσίες αποκατάστασης – αποθεραπείας σε όσους συμπολίτες μας νόσησαν βαριά από κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας ενέκρινε τη σύμβαση για 20 κλίνες στον Βόλο σε κέντρα αποκατάστασης, στα οποία θα νοσηλεύονται συμπολίτες μας μετά από δύο αρνητικά μοριακά τεστ (PCR), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι όποιες συνέπειες και η καταπόνηση τους προκάλεσε η περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό.

Για την απόφαση νοσηλείας των συγκεκριμένων πολιτών για αποκατάσταση – αποθεραπεία θα αποφαίνεται ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Ηλίας Καραμέτος.Το συγκεκριμένο μέτρο είναι απολύτως αναγκαίο, προκειμένου να ανακάμψουν οι συμπολίτες που ταλαιπωρήθηκαν αλλά και να αποσυμφορηθεί το νοσοκομείο του Βόλου που δέχεται μεγάλη πίεση αυτή την εποχή.
Ο βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια που ενέταξε τον Βόλο σε αυτό το πιλοτικό και τόσο χρήσιμο πρόγραμμα αποκατάστασης των ασθενών που νόσησαν βαριά από covid.

Περισσότερα Εδω