Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Andrew Lambrou, μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη, λίγες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο για το 4άρι της Ελλάδας και το πρόβλημα υγείας πριν ανέβει στη σκηνή στο Λίβερπουλ.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία» είπε χαρακτηριστικά ο Andrew Lambrou.

Για τους 4 βαθμούς της Ελλάδας, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα δεν απασχολούν το μυαλό μου. Το κοινό της Ελλάδας μού έδωσε 12 πόντους. Μου έστειλαν όμορφα μηνύματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Φυσικά θα ήταν υπέροχο να είμαι στη 10άδα αλλά είμαι χαρούμενος που τερμάτισα στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό που κατάφερα».  

Ο Andrew Lambrou αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα της υγείας του. «Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου «αποκλείεται!». Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία».

Περισσότερα Εδω