Ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο το 2017, ωστόσο όπως λέει ο ηθοποιός στο Esquire εξακολουθεί να επικοινωνεί με την διάσημη σταρ αρκετά συχνά.

«Θα έλεγα ότι έχουμε μείνει φίλοι. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά ο ένας επικοινωνεί με τον άλλον. Είτε μέσω FaceTime, είτε με μηνύματα. […] δεν είχαμε αυτόν τον δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ειλικρινής όταν λέω ότι εκτιμώ τη φιλία της», είπε ο γοητευτικός ηθοποιός στο περιοδικό.

Και συνέχισε: «Με κάνει να γελάω πολύ, πολύ. Είναι ένα ξεκαρδιστικό άτομο. Αν δεν διατηρούσαμε επαφή, για μένα, θα ήταν μία απώλεια. Και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο νιώθει κι εκείνη».

Η σχέση της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux ξεκίνησε το 2011 και αρραβωνιάστηκαν τον επόμενο χρόνο, ενώ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Στις αρχές του 2018 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Μήνες αργότερα, ο ηθοποιός μίλησε στους The New York Times λέγοντας ότι ο χωρισμός του με την Jennifer ήταν φιλικός, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μεταξύ τους αλληλοσεβασμός.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Περισσότερα Εδω