Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από το τηλεοπτικό κοινό ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός. Οι τυχαίες συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη τους φέρνουν πιο κοντά, με τον δεύτερο να πιστεύει ότι μπορεί κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Σασμού, θα δούμε τον Αστέρη να προσπαθεί να την προσεγγίσει, ωστόσο μία αποκάλυψη θα τους κάνει και πάλι να βρεθούν αντιμέτωποι.

Η Αργυρώ ξέρει καλά πως αν ο Αστέρης μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα θυμώσει πολύ. Δεν έχει ξεχάσει την αντίδρασή του όταν έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δηλώσει για τον αδελφό της, τον Πετρή, μετά τη δολοφονία του Στεφανή.

Αν κάτι απεχθάνεται στη ζωή του είναι τα ψέματα και αυτό της το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. Αυτό, λοιπόν, που βασανίζει την Αργυρώ είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθει την αλήθεια. Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατάσταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του κι αυτό θα τον κάνει να τη μισήσει. Θα ακολουθήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι, με εκείνον να την κατηγορεί ότι του στέρησε το παιδί του και να την προειδοποιεί ότι θα την κυνηγήσει νομικά.

Δες εδώ επίσης:

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Περισσότερα Εδω