Με αναρτήσεις στο instagram η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως εξακολουθεί να έχει μια καλή σχέση με την τραγουδίστρια, ενώ η συμφωνία που είχε κάνει η ίδια με το μαγαζί αφορούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συνεργασίας. 

Την είδηση της αποχώρησης της Ελευθερίας Ελευθερίου, από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η Μάρτζυ Λαζάρου έκανε μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι ο πραγματικός λόγος που η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα ήταν η μεγάλη οικονομική μείωση που δέχτηκε.

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου μετέφεραν το εξής: Έγινε από τον επιχειρηματία Ελευθερία μία μείωση μεγάλη, στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, όποιος έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση», είπε η δημοσιογράφος.

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια είπε ότι είναι αναμενόμενο να περιμένει κάποιος να πάρει μία θέση με τον Λάμπρο Κωσταντάρα να συμφωνεί και την Μάρτζι Λαζάρου να διαφωνεί.

Περισσότερα Εδω