Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε η Κρίστη Καθάργια την Τρίτη 13/2/

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ενώ στο τέλος της συνέντευξη ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Πιστεύω ότι πολλοί δυνατοί είναι ο Φάνης και ο Σάββας. Αγωνιστικά φέτος έχει πολλές πιθανότητες και η Ασημίνα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος παρά το γεγονός, που τρέχει γρήγορα. Ήρθα πολύ κοντά με την Ασημίνα, τον Νίκο Γκάνο και με την Κατερίνα. Φέτος όμως πιστεύω ότι η Ασημίνα είναι πολύ πιο γρήγορη και καλή αγωνιστικά από την Κατερίνα. Οι νέοι παίκτες – Ζωή και Ντάνιελ – μας μετέφεραν ότι γενικότερα ότι υπάρχει καλή εικόνα έξω. Δε μας είπαν κάτι μεμονωμένα», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια. 

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, δεν είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί, θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι πιο συγκεκριμένο», πρόσθεσε η ψυχολόγος. 

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει επανασύνδεση με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια απάντησε: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα. Όσες φορές στη ζωή μου έχω πει ποτέ, το έχω λουστεί, οπότε ποτέ δεν λέω ποτέ. Έχουμε μια πολύ ωραία ανθρώπινη σχέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή. Ας γίνει ό,τι είναι για καλό». 

Περισσότερα Εδω