Για το πως καταφέρνει να συνδυάζει δυο τηλεοπτικές εκπομπές και μια ραδιοφωνική, ΄καθώς και τις εντάσεις που έχει στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Δεν είναι εύκολο να συνδυάσω την πρωινή εκπομπή, με το ραδιόφωνο και την Αρένα. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρά. Δε μας επηρεάζουν οι εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όταν έχεις 4 ώρες εκπομπή. Είμαστε συνάδελφοι και επαγγελματίες, οπότε ό,τι συμβαίνει στον αέρα τελειώνει με το που πέφτουν οι διαφημίσεις.

Είμαστε προσηλωμένοι στο να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καλημέρα Ελλάδα και στην Αρένα αλλά κοιτάμε και τι γίνεται γύρω μας. Μέχρι στιγμής έχουν πάει όλα καλά, ελπίζουμε και ακόμη καλύτερα. Εμείς απλώς δουλεύουμε», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία, η Μαρία Αναστασοπούλου απαντά: «Εγώ δε λέω ποτέ όχι σε τίποτα. Γενικώς αν είναι κάτι το οποίο πιστεύω ή πιστεύουν οι αρμόδιοι που μου το προτείνουν ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, δε λέω όχι σε τίποτα, ούτε βάζω τις ταμπέλες ενημέρωση – ψυχαγωγία. Στα αρνητικά σχόλια έχω πάθει ανοσία».

 

Περισσότερα Εδω