Για τους λόγους που αποφεύγει να παρουσιάσει μια πρωινή εκπομπή αλλά και το πως αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που της γράφουν κατά καιρούς, μίλησε η Αθηναΐς Nέγκα στην εκπομπή «Ι Love  Σουκου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα.

«Κάποιοι καλεσμένοι της εκπομπής μου είναι ιδιότροποι για 30 δευτερόλεπτα και μετά γίνονται οι καλύτεροι. Είχα κάνει πρωινό με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο στο δεύτερο άνοιγμα του Mega, τη θυμόμαστε και γελάμε. Δεν νομίζω ότι είμαι καλή στο πρωινό, υπάρχουν παρουσιάστριες που είναι εξαιρετικά καλές.

Μου είχε γίνει πρόταση παλιά για πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Mega, αλλά ευτυχώς έμεινε ως ιδέα. Έχω μια ανώμαλη χαρά όταν δέχομαι αρνητικά σχόλια και απαντάω σαν την κατίνα στις κακίες που μου γράφουν», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Για τα σχόλια που δέχεται για τη λεύκη της, η Αθηναϊς Νέγκα απάντησε: «Συνήθως μου λένε συμπαθητικά λόγια, έχει τύχει κάποιες φορές να μου πουν και κάποιες κακίες. Με εντυπωσίασε που πολλοί άγνωστοι άνθρωποι πήραν το μέρος μου. Μου έγραφαν ότι “δεν σε συμπαθώ, αλλά αυτό που σου έκαναν δεν ήταν ωραίο”».

Περισσότερα Εδω