Μια γρήγορη μονοήμερη απόδραση στην Αθήνα έκαναν την Τετάρτη 24/5 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Η γνωστή influencer και ο παρουσιαστής, έναν μήνα μετά την… προσωρινή εγκατάστασή τους στην Αντίπαρο, επέστρεψαν στην Αθήνα για μία μέρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σήμερα όμως, Πέμπτη 25/5 επέστρεψαν ξανά στο νησί των Κυκλάδων. 

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των κοριτσιών της, λατρεύει τη νέα τους κατοικία, ενώ και οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα περνούν υπέροχα, απολαμβάνοντας παιχνίδια στην θάλασσα, αλλά και σε άλλα όμορφα μέρη του νησιού μαζί με την μανούλα τους. 

Η Χριστίνα Μπόμπα καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τη νέα της καθημερινότητα, σήμερα όμως, δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο από το αεροδρόμιο, όπου απαθανάτισε τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη με τις δύο κόρες τους, την στιγμή που περπατούσαν για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Κάτω από το βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε «World Party Junior», αφού οι μικρές ταξιδεύουν αρκετά συχνά με τους γονείς τους.

 

Περισσότερα Εδω