Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από χθες 17/6 κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά το ξέσπασμά της υπέρ του Απόστολου Λύτρα, για την καριέρα του που καταστρέφεται με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγες ώρες μετά από αυτό το ξέσπασμα, και αφού το διαδίκτυο έχει γεμίσει με μηνύματα και σχόλια που την κατηγορούν ότι προσπαθεί να «ξεπλύνει» τον ποινικολόγο, πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στην οποία υπήρχαν και αρκετοί δημοσιογράφοι. Η ίδια μάλιστα έκανε και δηλώσεις στις κάμερες ενώ κανένας δημοσιογράφος δεν τη ρώτησε για το ξέσπασμά της αλλά ούτε και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση σε αρκετό κόσμο.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το πρωί της Τρίτης 18/6 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μη της γίνει καμία σχετική ερώτηση.

«Να πω κάτι. Επειδή οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε από άλλο πλανήτη, εννοείται ότι τα παιδιά ήθελαν να τη ρωτήσουν για συγκεκριμένη τοποθέτηση που είχε χθες για την υπόθεση του κυρίου Λύτρα. Φαντάζομαι όλοι έχετε διαβάσει τις αντιδράσεις, οι οποίες είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Ζήτησε να μην ερωτηθεί τίποτα για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση… Δε μας ενδιαφέρει αν έχει σκοπό να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της… Εγώ πραγματικά, βλέποντάς το χθες στα site ανατρίχιασα, μου σηκώθηκε η τρίχα.

Από εκεί και έπειτα, επειδή κατηγορούμε κατά καιρούς τους δημοσιογράφους ότι καλύπτουν πράγματα, σε καμία περίπτωση δε θα έκαναν κάτι τέτοιο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Περισσότερα Εδω