Στη Σαμαρίνα Γρεβενών γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων & Γενική Γραμματέας Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, κ. Ρένα Καραλαριώτου η οποία παρακολούθησε την αρχιερατική λειτουργία στον υπαίθριο χώρο του Ιερού Ναού της Μεγάλης Παναγίας, που τέλεσε ο μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ και στη συνέχεια χόρεψε τον παραδοσιακό χορό «Τσιάτσιο».

«Η Παναγία μας είναι η Μάνα μας, το στήριγμα μας, η πηγή της ελπίδας και της αγάπης για κάθε Ορθόδοξο. Εμείς οι Έλληνες αντλούμε δύναμη από την πίστη μας.

Η πίστη μας, η παράδοσή μας, που είναι ακόμη ζωντανά εδώ στα βουνά της Πίνδου, μας δίνουν τη δύναμη να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να πορευθούμε μπροστά με ενότητα, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους.

Ας εργασθούμε όλοι με βάση ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, το οποίο θα στηρίζει την παραγωγή και θα ενισχύει την κοινωνική συνοχή του Έθνους μας»

Η Λαρισαία πολιτικός, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με πολλούς Λαρισαίους που έλκουν καταγωγή από τη Σαμαρίνα αλλά και από τα χωριά Δοτσικό και Μεσολούρι, τα οποία και επισκέφθηκε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω