Επιτέλους! Η Electronet B.K.Καζάνα ανοίγει και μας περιμένει με μεγάλες προσφορές για ασφαλείς αγορές με click away και click in shop!

Κάντε την παραγγελία σας με όποιον τρόπο θέλετε και κερδίστε από τις προσφορές της Electronet B.K.Καζάνα! Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με το κατάστημα επιλέγοντας είτε click away είτε click in shop. Η Electronet B.K. Καζάνα θα σας αποστείλει απαντητικό SMS με την ημέρα και την ώρα του ραντεβού για να πάρετε την παραγγελία σας ή να επισκεφθείτε το κατάστημα. Η Electronet B.K. Καζάνα επανέρχεται σε κανονικό ωράριο, δηλαδή Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 8.30-14:30 & 17:00-21:00, Τρίτη – Πέμπτη έως τις πέντε και Σάββατο έως τις τρεις!

Ξεκινάμε δυνατά, συνεχίζουμε μαζί, με τις πιο δυνατές προσφορές σε ΟΛΑ, σε ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις, σμάρτφοουνς, τάμπλετς και μικροσυσκευές!!! ΟΛΑ είναι στη διάθεσή μας και ΟΛΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Το δικό μας κατάστημα ανοίγει τις ευκαιρίες για αγορές έχοντας εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ μας! Όλοι οι χώροι του καταστήματος έχουν απολυμανθεί ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού. Έτσι μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ! Ό,τι θέλουμε, στην τιμή που το θέλουμε και το κυριότερο με ασφάλεια, σιγουριά και απόλυτη υγιεινή! Στην Electronet B.K.Καζάνα τα λέμε από κοντά αλλά με ασφάλεια! Με click away ή με click in shop!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, http://www.kazanas.gr, 2410 536631

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω