Για όλους και όλα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα με όσα ακούστηκαν για την πρωινή ζώνη, αλλά και στις δηλώσεις του Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Κάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή. Είναι ο πρώτος διδάξας αυτού του είδους στην πρωινή ζώνη. Το να βγαίνουν διάφοροι δημοσιογράφοι και λένε ότι θα τον διαδεχτεί άλλος, μπλέκοντας και τον Αρναούτογλου, δεν είναι σωστό. Σωστά είπε ΄παιδιά αν ψάχνετε δουλειά, ψάξτε αλλού’. Είμαι με τον Γιώργο Λιάγκα και θεωρώ σωστή την αντίδρασή του σε σχέση με τις φήμες για το πρωινό».

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση, είτε αυτό αφορά το προσωπικό του φρεσκάρισμα, είτε γιατί νιώθει ότι δεν αποδίδει. Η απόφασή του να αποχωρήσει, κρύβει και ένα παράπονο. Ίσως πιέστηκε να βγάλει εκπομπή, τις ημέρες με τα Τέμπη. Όταν ένα κανάλι πιέζει έναν ευαίσθητο άνθρωπο σαν τον Μουτσινά, σου ‘κακοφορμίζει’ εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μιλούσε για το τέλος του από τον ΣΚΑΙ, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ή αν υπήρχε θέμα μεταγραφής του. Του τηλεφώνησα και του είπα ότι εάν σταματήσει, θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου»

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου. Αν συνδυάζονται με την τηλεόραση θα το κάνω, αλλιώς θα αποχαιρετήσω», είπε στο Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Περισσότερα Εδω