Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Μικρούτσικος γνωστοποίησε ότι είναι καλά στην υγεία του, καθώς υπήρξε δημοσίευμα που τον ήθελε να ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας.

Ο παρουσιαστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για όλα όσα συνέβησαν χθες αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα που ανησύχησε τους κοντινούς ανθρώπους του.

«Δεν θεωρώ πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό το δημοσίευμα να λες ότι πέθανε ο άλλος ή είναι σοβαρά. Αυτό δεν είναι αστείο. Με πήρε η Σοφία Βόσσου και επειδή δεν το σήκωσα, έπαιρνε επίμονα γιατί είχε ανησυχήσει. Ήταν πολύ θορυβημένη και ανακουφίστηκε όταν το σήκωσα. Ήταν πεπεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος και είδα ότι είχε διαδοθεί. Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε αντιδράσει ανάλογα στο παρελθόν και επειδή χθες κυριάρχησε στα social media η συζήτησή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν κεντρικό θέμα χθες στα ενημερωτικά sites. Έγινε μεγάλη αναπαραγωγή και μετά γράφτηκε αυτό το τρολ, το οποίο είχε μια φασιστική χροιά γιατί δεν είναι αστείο. Έκανα κοινωνική τοποθέτηση, όχι πολιτική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διάβασε επίσης:

Ξεσπά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο

Περισσότερα Εδω