Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην Δήμου Πλατυκάμπου καλούν τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Οι καταστροφικές πλημμύρες, η ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν υποστεί αγρότες και κτηνοτρόφοι καθιστούν αναγκαίο όλοι μαζί να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς που θα μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα.

Να παρθούν μέτρα για την επόμενη ημέρα καθώς υπάρχουν τεράστιες ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον γεωργικό και κτηνοτροφικό εξοπλισμό καθώς και σε σπίτια σε κάποια χωριά.

Να απαιτήσουμε να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης αναγκαία για το σήμερα και το αύριο της επιβίωσης μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Στην σύσκεψη θα συζητηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις μας στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων μας.

Να μην λείψει κανείς – είναι ώρα ευθύνης και αγώνας επιβίωσης!”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω