Σε έντονο εορταστικό κλίμα συνεχίζει να βρίσκεται η Λάρισα για δεύτερη ημέρα με τις εκδηλώσεις «DOWNTOWN CHRISTMAS» που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της πόλης.

Αι Βασίληδες και ξωτικά συγκεντρώθηκαν απόψε, το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Δικαστικό Μέγαρο μοιράζοντας καραμέλες, ζαχαρωτά, μπαλόνια και μπισκότα σε όλα τα παιδιά. Μάλιστα, μετά την ρίψη βεγγαλικών δόθηκε σε όλους το σύνθημα να ανάψουν χρωματιστά sticks.

Οι εκδηλώσεις «DOWNTOWN CHRISTMAS» που έχουν προγραμματιστεί έως και την Πρωτοχρονιά αποτελούν πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, του ΣΙΚΑΕΛ, της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Το αποψινό δρώμενο πλαισίωσε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες του το Μουσικό Γυμνάσιο Λάρισας, χαρίζοντας αρκετό χορό και διασκέδαση στους περαστικούς.

Το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες:

  • Στις 24 Δεκεμβρίου (από 12:00 έως 16:00) δρώμενα θα γίνονται στους πεζόδρομους των οδών Παπακυριαζή, Κούμα και Μ. Αλεξάνδρου, Πατρόκλου και Ασκληπιού, Πανός και Κύπρου, Βενιζέλου και Ανδρούτσου, Ασκληπιού και Κούμα.
  • Στις 29, 30 (από 18:00 έως 21:00) και 31 Δεκεμβρίου (από 12:00 έως 16:00) θα είμαστε στην Μ. Αλεξάνδρου, Κούμα και Ασκληπιού, Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Κύπρου και Ασκληπιού, και Κούμα μετά την 28η Οκτωβρίου.

Στο τέλος των εκδηλώσεων πραγματοποιείται κλήρωση με πλούσια δώρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω