Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχτηκαν το πρωί του Σαββάτου οι ιδιοκτήτες ενός στάβλου στον Τύρναβο στην περιοχή γύρω από τα Lidl.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TirnavosPress, οι ιδιοκτήτες επισκέφτηκαν τον στάβλο νωρίς το πρωί και διαπίστωσαν ότι 6 αδέσποτα σκυλιά, 5 μαύρα με λίγο λευκό στο τρίχωμα τους και 1 κατάλευκο, είχαν εισέλθει στο χώρο. Χωρίς να υπάρξει κάποια απειλή προς τα αδέσποτα από τους ιδιοκτήτες εκείνα επιτέθηκαν στο ζευγάρι τραυματίζοντας τους ευτυχώς ελαφρά.

Όπως διαπιστώθηκε τα αδέσποτα είχαν πνίξει 20 χήνες και σκότωσαν 2 αρνιά. Στο χώρο ζούνε αρκετά ζώα όπως και άλογα και ο φόβος των ιδιοκτήτων είναι έντονος να μην επιστρέψουν και επιτεθούν ξανά.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και αναμένεται να υποβληθεί μήνυση ενώ ενημερώθηκε ο Δήμος Τυρνάβου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Το σοκαριστικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αρκετά περιστατικά επίθεσης από αδέσποτα στην περιοχή του Τυρνάβου και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα που έχουν καταγραφεί στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: tirnavospress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω